Arş.Gör.Dr.

hkursunet@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 65 59

Hakkında

1983 yılında Kayseri/Yeşilhisar'da doğdu. ilk, orta, lise, lisans ve yüksek lisans eğitimini burada tamamladı. profesyonel müzik çalışmalarına lise yıllarında başladı. 2005 yılında  Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatla Fakültesi Müzik Bölümü'nü 2. olarak kazandı. lisans eğitimi boyunca çeşitli etkinlik ve konserlerde görev aldı. 2009 yılında buradan fakülte 1. si olarak mezun oldu. 2010 yılında aynı üniversitede Tezsiz Yüksek Lisans programını 2.likle bitirdi. 2011 yılında E. Ü. G. S. E. müzik anasanat dalı Tezli Yüksek Lisans programını kazandı. buradan 2014 yılında Doç. Afak JAFAROVA danışmanlığında "CEMAL REŞİT REY’İN İKİ PİYANO İÇİN 12 PRELÜD VE FÜG ADLI ESERİNDE POLİFONİK FORM VE USULLERİN İNCELENMESİ" isimli yüksek lisans teziyle mezun oldu. yurtiçinde çeşitli konserlere solo piyano/piyano eşlikçisi olarak katıldı. 2012 yılında Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nde Araştırma Görevlisi olarak akademik çalışmalara başladı. Halen bu kurumda Araştırma Görevlisi olarak devam etmektedir.

Uzmanlık Alanları

Öğrenim Bilgileri